Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422 (24-7 bereikbaar). U kunt ook uw vraag per e-mail stellen via:
Wij streven er naar uw bericht binnen 4 werkuren te beantwoorden.

Krijg tijdelijk 10% KORTING wanneer u kortingscode vakantie10 gebruikt in uw winkelmandje!

Waar wij voor staan

- 14 dagen bedenktijd
Ondanks dat wij de meeste artikelen personaliseren met uw tekst en/of logo, nemen wij uw artikelen retour indien u niet tevreden bent. U hebt hiervoor een bedenktijd van 14 dagen. Uiteraard zullen we er eerst alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen maar komen we er echt niet uit, dan kunt u uw bestelling kosteloos retourneren.

 

- Klachten afhandeling
Indien er iets fout is gegaan (bijvoorbeeld bij de verzending) met uw bestelling of u bent niet tevreden over de geleverde artikelen? Dan zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor u te herstellen en/of op te lossen. Komen we er toch niet samen uit en u wilt de bestelling annuleren en retourneren dan kunt u dit bij ons geheel KOSTELOOS! U kunt de artikelen gratis retourneren door middel van een retouretiket en deze aanbieden bij een PostNL agentschap of postkantoor. Uw betaling crediteren wij binnen 14 dagen op uw rekening.

 

- Bestellen zonder account aan te maken.
Op onze website heeft u alle vrijheid om gewoon rond te winkelen zonder een account aan te maken. U kunt vrijblijvend producten in uw mandje plaatsen en verwijderen. Nadat u uw keuze hebt gemaakt ziet u in uw mandje het subtotaal van uw bestelling (exclusief eventuele verzendkosten) en kunt u hierna in 4 stappen uw bestelling definitief plaatsen. U ziet het! Wij zijn transparant in het tonen van alle prijzen zodat u meteen weet waar u aan toe bent.


- Snelle Levertijd
Wij geven een schatting van de levertijd weer bij onze artikelen. De levertijd vermeld bij het artikel is dus een richtlijn/advies. Tijdens uw bestelproces geeft u een uiterlijke leverdatum in. Deze datum houden wij altijd aan, maar indien wij door onvoorziene omstandigheden toch uw bestelling niet binnen deze gestelde termijn kunnen uitleveren, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

- Scherpe prijzen, geen verborgen kosten
Al onze prijzen zijn zeer scherp te noemen. De genoemde prijs bij een artikel is de complete prijs en niets meer! Inclusief BTW, inclusief uw persoonlijke tekst, inclusief een afbeelding uit onze afbeeldingenlijst, inclusief uw halslint en montage van uw medaille(s) of onderscheiding(en). Wij rekenen dus geen toeslag voor het graveerplaatje, uw tekst (aan de voorzijde) of uw halslint. Deze ontvangt u gratis bij uw medaille, onderscheiding of trofee.
Ook hanteren wij bij veel van onze artikelen een staffelprijs. Dit betekent dat u korting krijgt op de stuksprijs wanneer u 5 dezelfde artikelen of meer, tegelijk besteld. Hoe meer u afneemt per artikel, des te lager is de stuksprijs!


- Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Zoals eerder gezegd; wij hebben geen verborgen kosten, geen verrassingen. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

 

- Gratis uw persoonlijke tekst en gratis halslint
Op onze gehele collectie kunt u gratis uw persoonlijke tekst toevoegen aan uw artikel(en). Deze tekst plaatsen wij geheel gratis aan de voorzijde van het artikel.
Op alle medailles wordt uw persoonlijke tekst gratis aan de voorzijde aangebracht. Wilt u nog meer tekst kwijt dan kan dit bij een medaille of onderscheiding ook aan de achterzijde. Hiervoor vragen wij een kleine toeslag van € 0,26 per stuk. De tekst aan de achterzijde wordt door middel van een transparant label met zwarte tekst aangebracht.
Tevens kunt u gratis uit een halslint kiezen die wij aan uw medaille of onderscheiding monteren. U kunt uit ongeveer 16 kleuren of kleurcombinaties kiezen.

 

- Gratis keuze uit 600+ (sport)afbeeldingen!
Wij bieden u gratis een keuze uit meer dan 500 verschillende (sport)afbeeldingen om uw artikelen mooi aan te kleden. Hier vindt u een link naar onze afbeeldingenlijst.

 

- Gemonteerd geleverd, klaar om uit te reiken!

Uiteraard monteren wij uw artikelen compleet en klaar om uit te reiken! Niks zelf afbeeldingen plakken of halslinten aanklikken. Bij ons zijn al onze artikelen gebruiksklaar! Wilt u toch zelf uw afbeeldingen in medailles plakken en de halslinten aanhaken? Dan kunnen wij u een leuke korting geven. In het bestelproces komt deze keuze vanzelf voorbij en de webshop berekend automatisch uw korting.
 

- Uw betrouwbare adres sinds 1975!
Wij bestaan al sinds 1975 en hebben dus inmiddels genoeg ervaring opgedaan om u een optimale service te verlenen! Lees hier hoe wij onze naam hebben gekregen!


Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 3,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)