Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422 (24-7 bereikbaar). U kunt ook uw vraag per e-mail stellen via:
Wij streven er naar uw bericht binnen 4 werkuren te beantwoorden.

Krijg tijdelijk 10% KORTING wanneer u kortingscode vakantie10 gebruikt in uw winkelmandje!

Klachten afhandeling

Uiteraard zorgen we bij Terra-Cotta Sportprijzencentrum ervoor dat u veilig en met plezier winkelt. Wij doen er ook alles aan om u via onze website zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. 

- Klachten afhandeling

Indien er onverhoopt iets fout is gegaan (bijvoorbeeld bij de verzending) met uw bestelling of hebben wij een verkeerd artikel geleverd? Is er een fout gemaakt met uw afbeelding of tekst? Laat dit ons weten per telefoon (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur, +31 (0)6 - 19955422) of per E-mail

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u een bevestiging. Dan zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor u te herstellen en/of op te lossen. Wij hanteren een reactieperiode van maximaal 3 werkdagen. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Komen we er toch niet samen uit en u wilt (een gedeelte van) de bestelling annuleren en/of retourneren, dan kunt u dit bij ons (binnen Nederland) geheel KOSTELOOS! U kunt de artikelen gratis retourneren door middel van een retouretiket die wij u toezenden. Dit adresetiket plakt u op de doos met uw artikelen die retour moeten en biedt deze aan bij een PostNL agentschap of postkantoor. Bij een eventuele vooruitbetaling van uw (deel)bestelling, crediteren wij de waarde van de artikelen/bestelling binnen 14 dagen op uw rekening.
Op maat gemaakte artikelen zijn helaas uitgesloten van het retour-/herroepingsrecht. De volgende op maat gemaakt artikelen zijn uitgesloten van het retour-/herroepingsrecht: sjerpen, vanen, erelinten en 
rozetten met eigen logo en/of tekst op lint.

- Herroepingsrecht

Nadat u het bestelde product heeft ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 werkdagen na ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Terra-Cotta Sportprijzencentrum te ontbinden. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven. U kunt alleen van dit herroepingsrecht gebruik maken indien de producten compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en, indien mogelijk in de originele product-verpakking worden geretourneerd. Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk per e-mail (info@tcsr.nl) of via ons retourformulier aan Terra-Cotta Sportprijzencentrum te melden. U dient het product - na overleg met Terra-Cotta Sportprijzencentrum - te sturen naar een door ons vastgesteld retouradres. U ontvangt na overleg een retouretiket om uw bestelling te retourneren. Dit adresetiket plakt u op de doos met uw artikelen die wilt retourneren en biedt deze aan bij een PostNL agentschap of postkantoor. Bij een eventuele vooruitbetaling van uw (deel)bestelling, crediteren wij de waarde van de artikelen/bestelling binnen 14 dagen op uw rekening. Terra-Cotta Sportprijzencentrum behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door schuld van de klant (anders dan die van Terra-Cotta Sportprijzencentrum of de leverancier van het product) is beschadigd.

Terra-Cotta Sportprijzencentrum vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Terra-Cotta Sportprijzencentrum aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Terra-Cotta Sportprijzencentrum gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Op maat gemaakte artikelen zijn helaas uitgesloten van het retour-/herroepingsrecht. De volgende op maat gemaakt artikelen zijn uitgesloten van het retour-/herroepingsrecht: sjerpen, vanen en erelinten.

Bent u niet tevreden over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar Terra-Cotta Sportprijzencentrum bij is aangesloten. Is de klacht door hun bemiddeling nog steeds niet opgelost? Dan kan dit geschil, uiterlijk binnen na 3 maanden na ontstaan van het geschil, worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

 


Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 3,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)